Nieuws & Trends
18 juni 2015

Aftermovie Embrace gebruikersdag

Omdat beelden vaak meer zeggen dan duizend woorden hebben wij een aftermovie gemaakt van de afgelopen gebruikersdag. Ben je er de volgende keer ook weer bij?

Martijn trapte af met een inleiding en presenteerde samen met productmanager Remco Rispens de roadmap van Embrace. Wat staat er nog op de agenda om te ontwikkelen? En hoe kun je als gebruikers zelf invloed uitoefenen op de roadmap. Daarnaast liet hij zien wat er in de meest recente release is gerealiseerd. ’s Middags gingen we uiteen en kon je kiezen uit zes parallelsessies die wij samen met gebruikers en partners gaven. Alle presentaties staan inmiddels online in de gebruikersgroep.

De inmiddels legendarische ‘petje op petje af’ quiz van Frank Smit en Martijn Weesjes werd dit keer gewonnen door Mark Coutinho (SOA Aids Nederland) en Anita Huberts (Pantein) en Eline Kooijman (gemeente Valkenswaard) werden in het zonnetje gezet omdat zij het meest actief zijn in de gebruikersgroep!

Langs deze weg nogmaals dank voor de gemeente Zaanstad voor het beschikbaar stellen van de prachtige locatie. Met meer dan 60 deelnemers vanuit de verschillende organisaties hadden we weer een mooie opkomst. Het was super om iedereen weer bij elkaar te zien en om van elkaar te leren en idee├źn uit te wisselen.