Congressen & Activiteiten
18 maart 2014

Congres Intranet 2014 #plog #verslag

Ook in 2014 waren wij weer één van de trotse hoofdsponsoren van Congres Intranet. Complimenten voor Entopic, de organisator van het congres, want ook dit jaar zijn ze er weer in geslaagd om topsprekers uit het buitenland te strikken en een top-programma neer te zetten.

In deze photoblog (plog) geven we je een impressie geven van onze (drukke!) dag:

Alle begin is moeilijk: hier is het 6 uur en zijn we nog druk in gevecht met onze stand.

Ja! Hij staat! Nog voordat er bezoekers zijn ook. Tijd voor koffie….

Tijdens het Congres lanceerden we ons nieuwe boek ‘Een succesvol social intranet in een snel veranderende wereld’. Bezoekers van Congres Intranet kregen gratis een exemplaar mee, maar mochten ook een exemplaar weggeven aan iemand anders! Daarvoor hadden we deze kaartenactie bedacht.

Het congres werd afgetrapt door plenaire sessies van Sam Marshall en Ross Dawson.

Natuurlijk gingen we daarna kijken bij de volgeboekte parallelsessie van Ingrid Ensing van de gemeente Nijmegen. Dit is haar meest gedeelde sheet. Ingrid vertelde tijdens het congres een heel open en eerlijk verhaal over haar ervaringen met de implementatie van een social intranet. Zij heeft het hele traject slechts in drie maanden doorlopen.

Na de pauze was het de beurt aan Hiltsje Rinsma van Accolade en Martijn Weesjes. Zij vertelden hoe het sociaal intranet deel uitmaakt van het primair proces van woningcorporatie Accolade en lieten onder andere zien hoe social taskmanagement werkt.

Wederom een volle zaal, ook de sessie van Hiltsje en Martijn was al 2 weken van te voren volgeboekt! Ik had nog op m’n actielijst staan om een betere introductietekst aan te leveren, maar dat was dus niet meer nodig.

Na afloop werd er veel nagepraat voor onze stand. Ook was er veel belangstelling voor een demonstratie. Heb je de demonstratie gemist, maar wil je Embrace toch een keertje in actie zien? Vraag dan een demo van Embrace aan.

Wellicht kwam je ons ook tegen bij de uitgang! We wilden je graag persoonlijk een exemplaar van ons nieuwe boek overhandigen en namen je ingevulde kaartje in ontvangst.

Onze actie was een groot succes! We gingen huiswaarts met maar liefst circa 200 ingevulde kaartjes!

De dag erna moesten we daarom ook hard aan de bak, we selecteerden de leukste redenen waarom iemand een boek wilde weggeven. Onze voorselectie van 15 redenen hebben we op Facebook geplaatst en de 2 winnaars Agnes en Marlies hebben inmiddels hun smartwatch ontvangen.

Alle boeken zijn inmiddels verzonden, bedankt voor al jullie leuke en enthousiaste reacties!

Nog meer foto’s kijken?

Die kun je vinden op onze Facebookpagina.