Nieuws & Trends
16 september 2014

Embrace release 1.7.4 is uit!

We hebben hard gewerkt in de afgelopen drie maanden aan de nieuwe release van Embrace, inmiddels is hij uit! Supertrots zijn wij, dat we onderstaande functionaliteiten nu voor iedere organisatie beschikbaar kunnen maken:

Social Task Management

Nu voor iedere organisatie beschikbaar! Meer transparantie en meer grip bij taak- en zaakgericht werken. Met behulp van Social Task Management kun je eenvoudig taken doorzetten naar collega’s.

Afbeelding: voorbeeld Social Task Management 

Social Analytics

Hoeveel gebruikers zijn geregistreerd op het intranet? Hoeveel teams zijn er aangemaakt? Hoeveel berichten zijn er in de afgelopen periode geplaatst? Hoeveel wordt er gemiddeld gereageerd op een bericht? Welke gebruikers plaatsen de meeste berichten? Welke gebruikers reageren het meeste op berichten? Dit en nog veel meer vragen worden beantwoord in Social Analytics.

Afbeelding: voorbeeld van Social Analytics

Integratie met Microsoft Lync

Werkt jouw organisatie met Microsoft Lync? Microsoft Lync biedt intuïtieve communicatiemogelijkheden met aanwezigheidsgegevens, chatberichten, audio-/videogesprekken en geavanceerde onlinevergaderingen met pc-audio, video en web vergaderingen.

Embrace 1.7.4. integreert met Microsoft Lync 2010 en 2013 en met Lync Online 365. Via de gebruikers popup tonen wij aanwezigheidsinformatie en kun je meteen een (telefoon)gesprek starten met je collega.

Afbeelding: voorbeeld van integratie met Lync (weergave beschikbaarheid en mogelijkheid om meteen contact op te nemen)

Overige extra’s

En alsof dat niet genoeg is, hebben we in de nieuwste release nog meer nieuwe functionaliteiten doorgevoerd:

  • Embrace Pages is verder uitgebreid;
  • E-mailnotificaties kunnen worden gepersonaliseerd;
  • Er zijn nieuwe functionaliteiten wat betreft ‘managed tags’ toegevoegd;
  • En nog veel meer….

Afbeelding: mogelijkheid tot personaliseren van e-mailnotificaties

Vragen over de uitrol?

Onze projectleiders nemen contact op om de exacte uitrol van deze release in te plannen. Onderling kunnen jullie afstemmen wat het beste moment is om deze release op de productie-omgeving te installeren.

Heb je nog vragen over deze release? Stel ze in de gebruikersgroep of neem gerust contact op!