Nieuws & Trends
15 januari 2018

Embrace werkt vanaf nu ook vanuit Duitsland

Vanaf deze maand werken we ook vanuit hartje Duitsland! Embrace GmbH, zoals de Duitse BV heet, opereert vanuit Braunschweig, vlakbij Hannover. Samen met Christopher Hablitzel en Alexander Grüssmer zullen wij ons social intranet onder de aandacht brengen bij Duitse organisaties. Ken jij toevallig iemand die hier meer over zou willen weten? Download dan het vertaalde “In 7 stappen naar een succesvol social intranet” of bekijk onze Duitse website.

Het ontstaan van Embrace GmbH

Tijdens JiveWorld17 in Las Vegas raken we aan de praat met Christopher. Een inspirerende gast uit Duitsland. We hebben het over de mogelijkheden van Jive, de Duitse markt en de kansen voor Embrace op de Duitse markt. Na een demo van ons product zijn Chris en zijn collega Alex superenthousiast! Ze zien veel kansen en zijn ook toe aan een nieuwe uitdaging. Dat zet Erik en Frank aan het denken. Een half jaar later is Embrace GmbH een feit. Samen met Chris en Alex gaan we de uitdaging aan om Embrace ook in Duitsland onder de aandacht te brengen. En vandaag lanceren we daarom onze website in het Duits!

Wie zijn Christopher Hablitzel en Alexander Grüssmer?

Aangenaam, ik ben Christopher. Na mijn studie Computerwetenschappen heb ik een hele tijd gewerkt als Sales Manager bij een bedrijf dat het social intranet ‘Jive’ verkoopt. Daarnaast heb ik samen met Alex een fullservice Web-Designbureau gehad. En nu gaan we samen de uitdaging aan om Embrace in Duitsland op te zetten! Ik krijg energie van contact met mensen en heb dan ook veel zin om het gesprek aan te gaan over Embrace. Ik woon samen met mijn vriendin in het rustige Gifhorn, vlakbij Braunschweig. Ik vind het fijn om natuur om me heen te hebben zodat ik aan het drukke stadsleven kan ontsnappen! In mijn vrije tijd sport ik graag en lees ik boeken over persoonlijke ontwikkeling en werkgerelateerde boeken over ondernemen, sales en marketing.

Hoi, ik ben Alexander Grüssmer. Na mijn opleiding IT-specialist voor systeemintegratie, ben ik aan de slag gegaan bij hetzelfde bedrijf als Chris. Ik werkte als consultant en dat ga ik nu ook voor Embrace doen. Samen met mijn vrouw woon ik in Peine, vlakbij Braunschweig. Ik houd van reizen, voetballen en FIFA spelen met vrienden. Ik heb er zin in om samen met Chris Embrace Duitsland tot een succes te maken!

Social intranet in Duits

In het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt aan de meertaligheid van ons standaardproduct. Op dit moment is Embrace in maar liefst vijf talen beschikbaar! Zo hebben we voor onze klanten in België een Franse variant, voor Infinitas Learning (o.a. bekend van Noordhoff Uitgevers en Plantyn) een Zweedstalig intranet en Engels voor alle klanten met internationale vestigingen zoals Deltares, S5 Agency World en Royal Brinkman. En uiteraard is Embrace in het Duits beschikbaar.

Heb je vragen over meertaligheid of wil je meer informatie over onze Duitse vestiging? Neem dan contact op met Frank Smit.