Congressen & Activiteiten
08 januari 2018

Frankwatching Digital Workspace Event

15 februari | 09:00-17:00 | Jaarbeurs, Utrecht | Tickets (nu voor maar 99 euro)

Hoe zet je een doeltreffend (social) intranet op? En hoe zorg je ervoor dat je collega’s het intranet gaan gebruiken? Tijdens het Frankwatching Digital Workspace Event op 15 februari ontdek je wat de ultieme werkoplossing is voor jouw organisatie.

Tijdens dit evenement kan je verschillende sessies volgen, van werken aan doelstellingen tot het behalen van doelstellingen. Of je komt erachter hoe je kennis kan managen in je organisatie. Wil je meer weten over deze onderwerpen? Woon dan de sessies bij. Of bezoek onze stand op 15 februari!

Meld je aan met korting!

Werken aan Intranetdoelen

Tabhita Minten & Haico Minkhorst (Wageningen Universiteit & Research)

Een nieuw intranet opzetten dat aan de eisen, wensen en ambities van alle betrokkenen voldoet: een onmogelijke missie? Wageningen University & Research ging op zoek naar de perfecte balans tussen organisatie, mens en techniek. Met de realisatie van een eigen gepersonaliseerd social intranet is het nu mogelijk om echt aan al hun (eigen) doelen te werken. Intranetmanager Haico Minkhorst en projectmanager Tabhita Minten van de universiteit leggen uit hoe het Scorecard Intranet tot stand is gekomen en hoe alle uitgangspunten, toptaken en meer zijn vertaald naar concrete doelen, resultaten, oplossingen, KPI’s, streefwaarden en meetmethoden.

Data-analyse: van nulmeting tot het behalen van doelstellingen

Anne-Roos Bakker en Jasper Roosdorp (Embrace)

Welke barrières ervaren mensen bij samenwerken en kennisdelen? Hoe kan een social intranet helpen met het doorbreken van die barrières? En hoe wordt zo’n online platform nou echt gebruikt? Welke typen content zijn bijvoorbeeld populair en leveren veel interactie op? Anne-Roos Bakker en Jasper Roosdorp van Embrace SBS doen onderzoek naar het gevoel en gedrag van medewerkers. Door het analyseren van kwantitatieve en kwalitatieve data komen zij tot waardevolle inzichten. Laat je inspireren door praktijkvoorbeelden, onderzoeksresultaten en social graphs. Leer hoe je gebruikersdata kan inzetten bij het opstellen én behalen van je organisatiedoelen.

Kennismanagement: hoe social platform ‘Frits’ medewerkers verbindt

Ryanne Meijer & Mandy von Schükkmann (De Friesland Zorgverzekeraar) en Dolon Knol (Embrace)

‘Think big, act small’ is het principe van De Friesland. En niet zonder resultaat: in slechts 4 weken heeft de zorgverzekeraar een social intranet geïmplementeerd. Het platform Frits wordt nu volop ingezet om kennis inzichtelijk te maken en managen. Door medewerkers te verbinden, kunnen zij hun talenten overstijgend inzetten. Dit helpt niet alleen de organisatie vooruit, maar draagt ook bij aan het werkplezier. Hoe heeft De Friesland in korte tijd een digitale werkplek opgezet? Hoe benut je met een kennismanagement-tool de talenten van je collega’s? En hoe draagt een social platform bij aan bijvoorbeeld de invulling van functioneringsgesprekken of het sneller wegwijs maken van nieuwe collega’s?

Kom je ook?

Meld je nu aan met korting! Betaal via onze link slechts €99!