Rotterdam contract

Gemeente Rotterdam kiest voor Embrace social intranet

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Gemeente Rotterdam kiest voor Embrace social intranet. Vandaag werd officieel het contract getekend in stadion De Kuip in Rotterdam. SIMgroep, partner van Embracesbs, is reeds gestart met de implementatie van het social intranet dat begin december live zal gaan.

Online samenwerkomgeving

Het nieuwe social intranet is een fantastische kans voor gemeente Rotterdam. Het kan het werk van de gebruiker gemakkelijker maken, samenwerking bevorderen en kennis uit de organisatie optimaal benutten. Het nieuwe intranet belooft een toegankelijke, leerzame, handige en sociale werkomgeving te zijn waar op een leuke manier relevante informatie wordt gedeeld. Een duidelijk Rotterdams platform waarop vrijheid centraal staat.

Duidelijk Rotterdams

In januari en februari van dit jaar hebben medewerkers van verschillende afdelingen van de gemeente Rotterdam, onder begeleiding van creatief bureau Hat Rabbits, creatief nagedacht over het nieuwe social intranet van gemeente rotterdam. Al deze ideeën zijn samengebracht naar 1 visie: Duidelijk Rotterdams

Gebruiksvriendelijk platform

Het nieuwe intranet is een eenvoudig en gebruiksvriendelijk platform. Prettig in gebruik, leuk om te bezoeken, inspirerend en vooral relevant voor de gebruiker. Een systeem dat werken leuker en slimmer maakt. Een platform dat gebruikers verrast en tegelijkertijd toegankelijk is voor iedereen.

Over gemeente rotterdam

De gemeente Rotterdam heeft zo’n 11.000 medewerkers, verdeeld over verschillende organisatieonderdelen en 14 gebieden.

Over EmbraceSBS

Embrace Social Business Software verbindt mensen met ideeën, kennis en informatie om slimmer te kunnen werken. Het platform zet microbloggings, blogs en documentdeling in om eenvoudiger te communiceren. Embrace wordt toegepast als online samenwerkomgeving en als basis voor een social intranet.

Download Ebook In 7 stappen naar een succesvol social intranet

Download Ebook In 7 stappen naar een succesvol social intranet-mobile

Facebooktwitterpinterestlinkedinyoutubeinstagram