Nieuws & Trends
06 oktober 2017

Embrace voor de tweede keer genomineerd voor Deloitte Technology Fast50

Voor de tweede keer op een rij is Embrace genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50 Award 2017! Dit betekent dat wij tot één van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland behoren. Daarnaast zijn we ook voor de tweede keer genomineerd voor de FD Gazellen Award. Om genomineerd te worden, moet een organisatie drie jaar achter elkaar 20 procent groeien en financieel gezond zijn.

Informele bedrijfscultuur basis voor succes

Erik Dokter, CEO van Embrace SBS, vertelt dat het succes vooral te danken is aan de interne organisatiecultuur:

“De nominaties zijn een mooie waardering voor alle inzet binnen onze club. We werken allemaal hard aan een gebruikersvriendelijke digitale werkplek voor mensen, zodat zij gemakkelijk kunnen samenwerken en kennis delen. Ik ben er trots op dat we organisaties als Gemeente Rotterdam, Wageningen University & Research en De Friesland Zorgverzekeraar faciliteren met een digitaal platform waarmee zij hun werk en communicatie efficiënt kunnen inrichten. De grondslag voor dit succes ligt in de open en informele bedrijfscultuur: we moedigen innovatieve ideeën aan en laten mensen werken vanuit hun talent en interesse. Die aanpak resulteert in een enorme groei in mensen, klanten en middelen.”

Meer dan 200 klanten

Embrace SBS ondersteunt professionals in- en extern met een platform voor grootschalige interactie en samenwerking. Dagelijks werken er ongeveer 220.000 mensen uit meer dan 200 verschillende organisaties met de digitale werkplek. Van zorgaanbieder tot zakelijke dienstverlener, van lokale gemeente tot internationale speler: binnen iedere branche faciliteert de standaardoplossing bij het inrichten van (interne) communicatie, kennismanagement en samenwerken.

Deloitte Technology Fast50

De Deloitte Technology Fast50 is in het leven geroepen om de bijzondere prestaties van technologische bedrijven te onderschrijven. Bedrijven ouder dan vier jaar zijn genomineerd op basis van hun omzetgroei over de afgelopen vier jaar (2013 – 2016). De ranking van de Technology Fast 50 2017 wordt op 12 oktober 2017 bekend gemaakt tijdens de Fast 50 Awards Ceremony in Utrecht.