Congressen & ActiviteitenNieuws & Trends
11 mei 2017

Symposium ‘Security today and tomorrow’

Samen met Umbrella en Insite Security organiseren wij op donderdag 1 juni 2017 het symposium ‘Security today and tomorrow’. Deze middag brengen we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van cyber security en wat dit voor jouw organisatie kan betekenen.

Keynote is de bekende Finse beveiligings-expert Mikko Hyppönen, Chief Research Officer van F-Secure. Hij is o.a. bekend van CNN, New York Times & Ted Talks! Ook hebben we de bekende hackers: Yafsec, 0xDUDE en Captain Crunch gestrikt!

Meld je nu gratis aan!

Tijd & Datum

01 juni 2017 | 12:00 – 17:30

Locatie

Regardz De Eenhoorn
Barchman Wuytierslaan 2
3818 LH Amersfoort

Cyber Security; Is jouw organisatie future proof?

Steeds meer dingen worden verbonden met internet, machines, sieraden, auto’s, de thermostaat en de koelkast. De verwachting is dat het internet der dingen in de (nabije) toekomst productieprocessen zal verbeteren en dat het oplossingen kan bieden voor problemen rondom energie en milieu, criminaliteit, gezondheidszorg en onderwijs. Deze nieuwe ontwikkelingen bieden oneindig veel mogelijkheden, maar brengen ook beveiligingsrisico’s mee.

Er wordt steeds meer geïnvesteerd in security oplossingen, diensten en technologie. Toch gaat het dagelijks mis. Medische gegevens, persoonlijke filmpjes en bedrijfsgevoelige informatie liggen op straat. Hoe houd je als organisatie vandaag en morgen beveiligingsrisico’s onder controle? Met onderstaand programma weten we zeker dat je antwoord krijgt op de meest brandende security vragen!

Het programma

12:00   Ontvangst met broodjes

12:30   Opening en introductie door dagvoorzitter Erik Rutkens, directeur Insite Security

12:40   State of the Net | Mikko Hypponen (keynote)

Mikko Hyppönen is één van de bekendste beveiligingsexperts van Europa. Al 25 jaar lang vecht hij tegen computercriminaliteit. “Ik ben geen soldaat. Eerder een detective.” De cyber security goeroe uit Finland is naast gewaardeerd Ted Talk spreker actief als columnist voor o.a. The New York Times en tijdschriften Wired en Scientific America.

13:30   Pauze

13:45   Eerste ronde break-outsessies

Meld je nu gratis aan!

a.) Knuffel een hacker | Edwin van Andel, Chief Evangelist Zerocopter

Ethisch hacker en Chief Evangelist van Zerocopter Edwin van Andel laat zien dat de interactie tussen ethische hackers en het bedrijfsleven kan leiden tot een betere beveiliging.

b.) Security of Things | Pieter Meulenhoff, wetenschapper en adviseur bij ITsec

De risico’s van de beveiliging van het internet der dingen. Pieter gaat aan de hand van een aantal recente ‘hacks’ in op het belang en de noodzaak van ‘security of things’. Hij laat voorbeelden zien en demonstreert onder meer hacks met Toon (slimme thermostaat), iZettle, Tesla en de Twizzy.

c.) Stilte voor de storm | Mathieu Paapst, ICTRecht

Mathieu Paapst gaat als deskundige aan de hand van verschillende praktijk cases in op de gevolgen van de privacy verordening

d.) Continuous security testing| Erik Drijfhout Security Officer bij Embrace, Umbrella, Freddy Groen Lead Developer bij Embrace

Erik Drijfhout en Freddy Groen laten zien hoe er binnen het ontwikkelproces voor een doorlopende aandacht op het gebied van security gezorgd wordt.

14:30   Korte pauze met koffie/thee

14:45   Tweede ronde break-outsessies

  • Knuffel een hacker | Edwin van Andel
  • Security of Things | Pieter Meulenhoff
  • Stilte voor de storm | Mathieu Paapst
  • Continuous security testing |Erik Drijfhout, Freddy Groen

15:30   Pauze

15:45   GDI foundation| Victor Gevers

Victor Gevers typeert zichzelf als: vader, partner, bezorgd, ethisch hacker, wereldverbeteraar, internet, cybercrime, vrije tijdloos. Hij is mede-oprichter van de GDI.Foundation en meldde in zijn carrière al meer dan 5.000(!) lekken.

16:15   Wie ben ik? | Captain Crunch

Het programma wordt afgesloten met een interactieve discussie. Captain Crunch, een vermaarde hacker, neemt het publiek op een verassende en grappige manier mee in een levendige discussie. Hoe kwetsbaar bent u eigenlijk?

16:45   Afsluiting door dagvoorzitter
17:00   Borrel

Meld je nu gratis aan!

Meld je snel aan en zorg dat jouw bedrijf securityproof de toekomst tegemoet gaat! Wil je meer weten over het symposium? Neem dan contact op met: