vacature contractmanager

Vacature Contractmanager

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

 

Weet jij alles wet- en regelgeving? Word je blij van klantcontact? Bekijk dan snel de vacature Contractmanager: infographic contractmanagement vacature embrace

Of, in traditionele vorm:

Jij:

Hebt affiniteit met en kennis van wet- en regelgeving. Wordt enthousiast van klantcontact. Bent resultaatgericht, staat stevig in je schoenen en kan helder communiceren. Hebt zin om aan de slag te gaan bij een snelgroeiend IT-bedrijf waar eigen inbreng, zelfstandigheid en flexibiliteit hoog in het vaandel staan!

Wij:

Werken bij Embrace is alsof je iedere dag een ander smaakje mag proeven bij de ijscoman. Je geeft zelf invulling aan je functie en initiatief wordt aan alle kanten toegejuicht. Verveling? Dat woord kennen we hier niet. Flexibel dan weer wel. Thuiswerken of onderweg, bij de klant of op één van onze vier locaties: het kan allemaal. Dat dit een succesrecept is, blijkt uit onze geweldige groei in mensen, klanten en middelen.

Ieder smaakje heeft net als ieder persoon zijn eigen kwaliteiten. Wij geven daarom onze mensen de ruimte om zich te ontplooien. Want juist die mensen zijn de spil van het succes van Embrace. Slimme, enthousiaste en gepassioneerde mensen die de mogelijkheden van een digitale werkplek zien. Mensen die het beste uit zichzelf halen om het product Embrace nog mooier, beter en slimmer te maken. Voor zichzelf én voor alle andere mensen.

Sfeer proeven? Bekijk onze video van de Hackathon

Word je hier enthousiast van en ben je ook nog eens juridisch goed onderlegd? Kom dan ons team versterken als Contractmanager, want door onze enorme groei hebben we jouw hulp hard nodig!

Wat we van je vragen

 • Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Je hebt een afgeronde bedrijfskundige opleiding, zoals MER, rechten of NEVI;
 • Je hebt tenminste 3 jaar werkervaring;
 • Je beschikt over juridische kennis van contractvorming, contracttypes en actuele wet- en regelgeving;
 • Je hebt kennis van en ervaring met risicomanagement;
 • Je bent proactief, resultaat- en klantgericht en je beschikt over analytische vaardigheden;
 • Je bent een ondernemende, stevige, betrouwbare en enthousiaste persoonlijkheid met een flinke dosis overtuigingskracht;
 • Je bent sterk in mondelinge communicatie en in staat om helder en gestructureerd te schrijven;
 • Ervaring met (Europese) aanbestedingen is een pre;
 • Je werkt vanuit Groningen.

 

Hoe je dag eruit gaat zien als contractmanager

  • Terwijl je ’s ochtends binnenloopt, pak je een kopje koffie of thee. Je loopt langs je collega’s en maakt even een praatje onderweg naar je werkplek. Je start je laptop, checkt je mail en kijkt op ons social intranet Embrace om te zien wat andere collega’s beleven en of er vragen gesteld zijn door klanten of collega’s. Je plant een afspraak in bij de ICT-dienstverlener van een klant. Samen met de Servicemanager ga je daar de verwerkersovereenkomst doorspreken. Om 10 uur heb je een meeting met een collega van Sales. Samen bespreken jullie een grote aanbesteding die volgende week af moet zijn. Daarna ga je aan de slag met de aanbesteding. Je overlegt met onze Security Officer en checkt nog even de laatste wet- en regelgeving.

Rond een uur of 12 staat er een uitgebreide, verse lunch klaar voor alle collega’s. Tijd om even te bij te kletsen dus.

In de middag stel je een contract op voor een nieuwe klant en past de SLA aan. Als je daarmee klaar bent ga je in gesprek met de serviceafdeling voor de verdere professionalisering van het contractproces. Wij zijn een groeiende softwareclub die met steeds grotere en complexere contracten te maken heeft. Jij denkt daarin mee en komt met voorstellen voor het verbeteren van het proces. Op het einde van de middag word je nog gebeld door een klant met wat juridische vragen.

 

Wat je van ons zal krijgen

  • Maandelijkse stoelmassages (relaxt!), elke dag verse lunch en een jaarlijks vrij te besteden opleidingsbudget;
  • Toffe teamuitjes, mooie kantoorpanden en een extreem platte organisatie. Je kan gewoon biertjes (of wijntjes) drinken met de eindbazen, proost!
  • Flexibele werktijden;
  • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling;
  • 25 vakantiedagen (bij 40u);
  • Goede werksfeer waar hard werken en hard lachen hand in hand gaan (‘Work hard, play harder’).

 

Vragen?

  • Bel 088 243 1800 en vraag naar Sjoukje.

 

  Solliciteren doe je door je motivatie en CV te sturen naar: werkenbij@embracesbs.com

 

Overige openstaande vacatures

Technisch Consultant

C#.Net Developer

iOS Developer

Download Ebook In 7 stappen naar een succesvol social intranet

Download Ebook In 7 stappen naar een succesvol social intranet-mobile

Facebooktwitterpinterestlinkedinyoutubeinstagram