vacature ux ui designer embrace (1)

Vacature: UX / UI Designer

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Om het niet moeilijker te maken dan het is, hebben we de vacature UX / UI Designer samengevat in:

infographic-ux-ui-designer-embrace-vacature

Wil je toch liever een standaard vacaturetekst lezen?

Dan hebben we hier nog even alles voor je op een rij gezet:

Jij:

Brengt designs en prototypes tot leven. Hebt een flinke dosis UX/UI kennis voor web en mobiel. Hebt ervaring met prototyping en design tools. Bent proactief en inspireert collega’s met je ideeën en ontwerpen. Hebt zin om aan de slag te gaan in een snelgroeiend IT-bedrijf waar eigen inbreng, zelfstandigheid en flexibiliteit ontzettend op prijs worden gesteld!

Wij:

Werken bij Embrace is alsof je iedere dag een ander smaakje mag proeven bij de ijscoman. Je geeft zelf invulling aan je functie en initiatief wordt aan alle kanten toegejuicht. Verveling? Dat woord kennen we hier niet. Flexibel dan weer wel. Thuiswerken of onderweg, bij de klant of op één van onze vier locaties: het kan allemaal. Dat dit een succesrecept is, blijkt uit onze geweldige groei in mensen, klanten en middelen.

Ieder smaakje heeft net als ieder persoon zijn eigen kwaliteiten. Wij geven daarom onze mensen de ruimte om zich te ontplooien. Want juist die mensen zijn de spil van het succes van Embrace. Slimme, enthousiaste en gepassioneerde mensen die de mogelijkheden van een digitale werkplek zien. Mensen die het beste uit zichzelf halen om het product Embrace nog mooier, beter en slimmer te maken. Voor zichzelf én voor alle andere mensen.

Sfeer proeven? Bekijk onze video van de Hackathon

Word je hier enthousiast van en en heb je ook nog eens wat verstand van webdesign?  Kom dan ons team versterken als UX / UI Designer, want door onze enorme groei hebben we jouw hulp hard nodig!

Wat we van je vragen

 • Je hebt HBO werk/denkniveau;
 • Je hebt minimaal drie jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je bent goed op de hoogte van laatste trends in technologieën en UX (web en mobiel) en de impact daarvan op design keuzes;
 • Je kan simpele en elegante designs maken met oog voor detail;
 • Je hebt kennis van de verschillende ontwerpstandaarden voor responsive webdesign en mobiele apps (iOS en Android)
 • Je kan goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband;
 • Je hebt ervaring met prototyping en wireframing tools als een middel om designs te verkennen en ideeën over te brengen aan het team;
 • Je ontwerpt iteratief en gebruikt feedback van directe collega’s;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met het opzetten en/of onderhouden van design systems;
 • Je werkt voornamelijk vanuit Groningen.

Hoe je dag eruit gaat zien als UX / UI Designer

Terwijl je ’s ochtends binnenloopt, pak je een goede bak koffie. Je loopt langs je collega’s en maakt even een praatje onderweg naar je werkplek. Je start je laptop, checkt je mail en kijkt op ons social intranet Embrace om te zien wat andere collega’s beleven en of er vragen gesteld zijn door klanten of teamleden. Rond half tien ga je naar de stand-up meeting waar je in het kort ervaringen uitwisselt en de planning van de dag doorspreekt. Je besteedt de rest van de ochtend aan het opzetten en bewaken van de design guidelines. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor de user experience van Embrace voor web en mobiel.

Rond een uur of 12 staat er een uitgebreide, verse lunch klaar voor alle collega’s. Tijd om even te ouwehoeren dus.

Na een potje pingpong is het tijd voor het serieuze werk. Je hebt een overleg met de product owners over nieuwe functionaliteiten. Jij weet de ideeën te vertalen in nieuwe concepten die rekening houden met de wensen van de gebruiker, de doelstellingen van het product en de mogelijkheden van de technologie. Na het overleg zit je even met een Front-end developer en beantwoord zijn vragen. Dan begin je aan het ontwerpen van een prototype welke je de volgende dag afmaakt.

Wat je van ons zal krijgen

 • Maandelijkse stoelmassages (relaxt!), elke dag verse lunch en een jaarlijks vrij te besteden opleidingsbudget;
 • Toffe teamuitjes, mooie kantoorpanden en een extreem platte organisatie. Je kan gewoon biertjes (of wijntjes) drinken met de eindbazen, proost!
 • Volop pingpong entafevoetbal mogelijkheden;
 • Flexibele werktijden;
 • Marktconform salaris, reiskostenvergoeding en pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen (bij 40u);
 • Goede werksfeer waar hard werken en hard lachen hand in hand gaan (‘Work hard, play harder’).

 

Vragen?

Bel met 088 243 1800 en vraag naar Erik van Essen
Solliciteren doe je door je CV en motivatie te sturen naar: werkenbij@malengo.nl

Mail naar Malengo? Jep, Malengo hoort bij de familie van Embrace en Umbrella. Samen ontwikkelen wij klantcontact software (Umbrella) en social intranetten (Embrace) voor zo’n 250 organisaties. Onze 85 medewerkers werken vanuit de vestigingen Groningen, Sneek, Utrecht en/of Sofia (Bulgarije). Door Microsoft zijn we gecertificeerd als Gold-partner. Door onze enorme groei zijn we hard op zoek naar toppers zoals jij!

Je toekomstige collega’s over werken bij:

 

Overige openstaande vacatures

Technisch Consultant

C#.Net Developer

iOS Developer

Download Ebook In 7 stappen naar een succesvol social intranet

Download Ebook In 7 stappen naar een succesvol social intranet-mobile

Facebooktwitterpinterestlinkedinyoutubeinstagram