Uit welke functionaliteiten bestaat het intranet van Embrace?

Richt het intranet in naar eigen wens

Persoonlijke startpagina

Deel de startpagina gedeeltelijk zelf in met widgets zoals: Twitter, RSS, TopDesk, Office 365 – Exchange, Buienradar, Nieuws, File informatie en YouTube.

Bepaal zelf wat de eindgebruiker wel of niet kan aanpassen op de startpagina. Zo zorg je ervoor dat de belangrijkste informatie onder de aandacht komt (en blijft).

Altijd en overal bereikbaar

Thuiswerken, onderweg of gewoon op kantoor

Log in op het intranet, waar je ook bent. Door de app op je telefoon mis je geen belangrijke meldingen. Om de privacy van jou en je organisatie te kunnen garanderen, moet je inloggen om toegang te krijgen tot Embrace. Dit kan door Single-Sign-On (SSO). Daardoor is het mogelijk om eenmalig in te loggen met je gegevens voor alle volgende applicaties.

Chatten, berichten plaatsen of notificaties ontvangen: je mist niets

Ga in gesprek met je collega's

Op je persoonlijke tijdlijn zie je alle berichten die collega’s hebben geplaatst in de groep(en) waar je lid van bent. Heeft een collega jouw groep, jou of je kennisgebied een vraag gesteld door dit te benoemen (@)? Dan ontvang je een notificatie. Je kan het bericht liken en erop reageren. Liever persoonlijk contact? Stuur dan via chat je bericht.

"Medewerkers weten nu wat er speelt binnen de organisatie."

Marjan van der Vooren, adviseur processen en informatie, en Evelien Oosterbaan, communicatieadviseur, bij Gemeente Smallingerland
Verbind locaties, collega's en externe partners

Samenwerken in groepen

Samenwerken op Embrace gebeurt in groepen. Een groep is een verzameling van mensen, zoals een afdeling, (tijdelijk) projectteam, wandelclub, managementteam of ‘marktplaats’.Een groep heeft een eigen tijdlijn voor overzichtelijke communicatie. Iedere groepsbeheerder(s) kan de groepspagina aanpassen op basis van de behoeften van de groep. De volgende functionaliteiten zijn beschikbaar: berichten, liken, reacties, afbeeldingen & documenten ‘previewmodus’, online samenwerken, versiebeheer, widgets, poll, etc.

Het belangrijkste nieuws bovenaan

Houd je collega's op de hoogte

Is er een calamiteit of storing? Stuur een pushbericht en al je collega’s zijn op de hoogte. Daarnaast is het via ons CMS ook mogelijk om nieuwsberichten te ordenen en categoriseren. In het laatste geval kan de eindgebruiker zich abonneren op een categorie en dus zichtbaar zijn op de persoonlijke startpagina.

Via Weten en Regelen vinden collega’s direct wat ze zoeken.

Snel informatie vinden scheelt tijd en irritatie

Vind wat je zoekt

Binnen Embrace is informatie eenvoudig terug te vinden. Onze zoekmachine is gebaseerd op de open source search engine Apache Lucene.NET. Hiermee kunnen je berichten, documenten (zoals PDF en Word) en metadata full-text worden doorzocht. Tekst uit een Word document kan je dus terug vinden in de zoekresultaten.

Zoekresultaten uitbreiden? Bv. door Enterprise SharePoint Search (Microsoft) en Google Search Appliance (Google). Dan wordt ook externe informatie getoond in je zoekresultaten.

300.000 mensen werken dagelijks met de digitale werkplek van Embrace

Zij beoordelen ons product met een 8.3

Ontdek het zelf
Benut alle talenten in je organisatie

Kennis delen

Een unieke toevoeging aan het social intranet van Embrace is de ‘Kennisconnector‘.

Door de Kennisconnector weet je precies welke kennis er in de organisatie aanwezig is en wie experts zijn. Door het aanmaken van kennisgebieden (bijvoorbeeld op basis van skills, kennis of ervaring), laat je collega’s weten waar je goed in bent, ook al heeft het niets met je functie te maken! Zo kan het zijn dat iemand die op zoek is naar een financieel expert collega’s vindt zonder dat hij/zij hen kent! Hierdoor wordt afdeling overstijgend samenwerken makkelijker, kennis inzichtelijk en je organisatie steeds slimmer.

Altijd direct de juiste informatie bij de hand

Maak handboeken doorzoekbaar

Binnen Embrace kan je gemakkelijk via je mobiel zoeken binnen themapagina’s. Je vindt snel een antwoord op je vraag doordat documenten als protocollen, werkinstructies en handboeken doorzoekbaar zijn. Ook zijn veelgestelde vragen gebundeld. Verder kan je zoeken op onderwerp of thema. De informatie is up-to-date, bewerkbaar en deelbaar. Met versiebeheer zie je precies wie wat wanneer heeft toegevoegd. Een koppeling met iProva is ook mogelijk.