Hoe is onze
applicatie ingericht?

De techniek

Embrace is een eigen ontwikkeld product. We maken gebruik van frameworks en libraries van Microsoft, zoals dotnet, Entity Framework en MVC, maar ook open source, zoals Lucene, Angular en jQuery. Bug-, security- en performance fixes nemen we direct over.

Voor organisatienieuws en het beheer van pagina’s wordt het open source product Umbraco CMS geïntegreerd met Embrace. Umbraco is net als Embrace gebruiksvriendelijk en flexibel.

Koppelingen

Embrace biedt een uitgebreide REST API. En op verzoek wordt regelmatig de API van Embrace uitgebreid. Embrace heeft API’s voor personen, groepen, documenten, pages, taken, discussies en zoeken. Embrace kan ook API’s van andere systemen / ESB’s consumeren. Veel voorkomende voorbeelden van integraties met andere systemen zijn:

• Widgets die bepaalde informatie uit een ander systeem ontsluiten
• Synchronisatie van profiel gegevens van een HRM systeem naar Embrace

Security

Wij ontwikkelen vanuit het ‘security by design’ principe. Ook laten we het platform continu testen door ethische hackers. Naast deze controles hebben we onze processen m.b.t. informatiebeveiliging ingeregeld volgens de internationale standaarden en aantoonbaar gemaakt door de ISO 27001 en NEN 7510 certificering.

Aansluitend hierop is Embrace Microsoft gold partner in de competentie ‘Application Development’.

300.000 mensen werken dagelijks met de digitale werkplek van Embrace

Zij beoordelen ons product met een 8.3

Ontdek het zelf

Doorontwikkeling

Embrace heeft een actieve community waarin klanten elkaar kunnen helpen. Wij zijn groot voorstander van het delen van kennis en ervaringen onderling. We vragen regelmatig aan om feedback op de doorontwikkeling. Voor het ontwikkelen van onze applicatie wordt gebruik gemaakt van de Agile Scrum methodiek. Jaarlijks worden er 6 nieuwe releases van Embrace beschikbaar gesteld. Een derde van onze ontwikkelingscapaciteit besteden we aan het realiseren van gebruikerswensen.

Service

Ben je klant geworden bij Embrace? Dan zijn wij daar heel blij mee! Daarom zorgen we dat alles goed geregeld is voor je: we hebben een community waar je vragen kan stellen aan andere professionals en waar we je op de hoogte houden met releasenotes, mocht je vragen hebben kan je terecht bij onze supportafdelingn en we maken geregeld backups, zorgen voor nieuwe releases en houden ons aan de laatste privacyrichtlijnen.

Meer informatie

Hosting

Voor de hosting kan gekozen worden om Embrace als SaaS-, Cloud- of private Clouddienst af te nemen, afhankelijk van de wensen en eisen die jouw organisatie stelt. We maken voor deze dienstverlening gebruik van kwalitatief hoogwaardige datacenters binnen Nederland. Embrace kan ook on-premise (installatie op eigen servers) aangeboden worden op Microsoft Servers.