De digitale werkplek voor dienstverleners

Download het gratis ebook

Gratis ebook met social intranet best practices en klantcases voor dienstverleners.

Voldoen aan de veranderende vraag van klant en medewerker? Flexibel inspelen op technologische ontwikkelingen? Of keihard inzetten op kostenbesparingen?

Door de digitale revolutie zijn de eerder zo vanzelfsprekende processen niet meer zo evident. Medewerkers willen hun mening geven, (potentiële) klanten zoeken je via het web voordat zij bellen en ondanks dat je vele systemen hebt voor administratie en registratie, wordt niet alles gebruikt of werkt niet alles naar behoren. Je zoekt een oplossing om al deze vraagstukken te tackelen. Een oplossing waarmee je makkelijk kan kennisdelen, communiceren en samenwerken.

In hoeverre is het social intranet van Embrace de oplossing voor deze vraagstukken?

Het e-book ‘De digitale werkplek voor dienstverleners’ vertelt je meer over een digitale werkplek bij bedrijven via klantcases, achtergrondartikelen en data over hoe een social intranet in de praktijk gebruikt wordt.

Lees verder over de intranet business case van De Friesland Zorgverzekeraar en hoe zij in vier weken een social intranet implementeerden in een Microsoft gedreven organisatie, hoe het intranet zorgt voor minder email bij organisatieadviesbureau Rijnconsult en hoe Plegt-Vos in de traditionele bouwsector toch op een innovatieve wijze medewerkers weet te verbinden.