Een digitale werkplek voor de zorg
Gratis ebook met social intranet best practices en klantcases
voor de zorg sector.

Je wenst dat medewerkers elkaar vinden, met elkaar in gesprek gaan en hun kennis delen.
Je zoekt een oplossing voor de eilandjescultuur binnen jullie organisatie, een oplossing die medewerkers, teams en afdelingen door de hele organisatie heen verbindt. Een oplossing die zelfsturing faciliteert en die kwaliteitsdocumenten en protocollen gemakkelijk doorzoekbaar en vindbaar maakt. Een plek waar deze kwaliteitsdocumenten makkelijk met kennis te verrijken zijn.

In hoeverre is het social intranet van Embrace de oplossing voor deze vraagstukken?
Het ebook ‘Een digitale werkplek voor de zorg’ vertelt je meer over een social intranet in de zorg via klantcases, gebruikersonderzoeken, achtergrondartikelen en een onderzoekscase.

Laat je inspireren door hoe het intranet bij Gezondheidscentrum Asielzoekers wordt gebruikt door verpleegkundigen en praktijkassistenten, door de business case van Pantein en door de manier waarop het social intranet zelfsturing faciliteert bij Omring.

Download het gratis ebook

In dit ebook leer je:

Hoe een social intranet zelfsturing en kennisdeling faciliteert
Hoe je veilig kennis kan delen

Hoe Embrace in de zorg wordt gebruikt (Gebruikersonderzoek)
Hoe ons speciale handboekensysteem voor de zorg werkt
Hoe andere zorgorganisaties een social intranet hebben geïmplementeerd en welke doelen zij nastreven
Hoe het intranet van Gezondheidscentrum Asielzoekers wordt gebruikt (Onderzoekscase)

Vul je digitale boekenkast met onze ebooks

Book-1

In 7 stappen naar een succesvol social intranet.
Lees in dit boek hoe je social intranet succesvol implementeert in jouw organisatie.

Dit boek is gemaakt om je op weg te helpen bij de ontwikkeling of verdere uitrol van je social intranet. Het beschrijft de 7 stappen die wij zelf doorlopen in trajecten met onze klanten. We hebben daarom bij elke stap ter inspiratie een klantinterview opgenomen. Daarin vind je concrete informatie en tips enerzijds en antwoorden op wat meer abstracte ‘waarom’-vragen anderzijds. De eerste druk van dit boek stamt uit maart 2014. Ondertussen verandert de wereld en ook social intranet en de omgeving. Tijd voor een herziening (maart 2016). Download het ebook.

Book-2

Social werkt
Ontdek in dit e-book hoe social intranet jouw organisatie kan verbeteren.

7 experts op het gebied van social technologie geven je hun visie op de kracht van verandering. Welke rol speelt social in organisaties van nu en in de toekomst? Embrace had, als denkleider op het gebied van social intranet, de behoefte om ideeën en visies op gebied van social technologie te bundelen. Samen met mensen waar we graag mee samenwerken hebben we deze visies vastgelegd in dit boek. Download het ebook

Book-3A

Een succesvol social intranet in een snel veranderende wereld
Ontdek hoe andere organisaties social intranet hebben geïmplementeerd aan de hand van 7 stappen.

We hebben dit boek gemaakt om je op weg te helpen bij de ontwikkeling of verdere uitrol van je social intranet. In dit boek hebben we geprobeerd een balans te vinden tussen concrete informatie en tips enerzijds en antwoorden op wat meer abstracte ‘waarom’-vragen anderzijds. Het boek doorloopt 7 stappen die wij zelf doorlopen in trajecten met onze klanten. We hebben daarom bij elke stap ter verdere inspiratie een klantinterview opgenomen met een screenshot van hun social intranet.  Daarin lees  je hoe organisaties als gemeente Groningen, gemeente Nijmegen, Omring en Rijnconsult social intranet hebben geïmplementeerd.  Download het ebook