Ontvang een gratis demo
Ontvang een gratis demo

HOE VERHOOG JE PRODUCTIVITEIT EN BETROKKENHEID IN JOUW ORGANISATIE?

In het boek ‘Digital workspace voor professionals’ ontdek je hoe een digitale werkplek het kennisdelen, communiceren en samenwerken binnen jouw organisatie verbetert. Het ebook vertelt je meer over een digitale werkplek bij bedrijven via klantcases, achtergrondartikelen en data over hoe een social intranet in de praktijk gebruikt wordt.

Hoe implementeer je een social intranet in jouw organisatie?

Met het boek ‘In 7 stappen naar een succesvol social intranet’ helpen we je om social voor jouw organisatie te laten werken. Het boek bevat 7 stappen die we zelf doorlopen in implementatietrajecten. Bij elke stap staan concrete klantcases centraal en delen we kennis en ervaringen van organisaties die je voorgingen.  

Digital workspace voor professionals

Je bent een professional. Je houdt ervan om snel te werken. Je haalt energie uit het behalen van succes, in contact staan met anderen, uit nieuwe kennis opdoen, gewoon om lekker aan het werk te zijn. Maar hoe krijg je dat iedere dag voor elkaar? Door de focus op kostenbesparingen moet je meer doen met minder. Je spendeert steeds meer tijd aan het beantwoorden van e-mails en opzoeken van de juiste informatie of experts. Juist nu in een tijd vol digitale mogelijkheden moeten dat soort taken tijd opleveren in plaats van tijd kosten.

Wij bieden een platform waar informatie en experts binnen handbereik zijn, waardoor je je weer kan focussen op je werk en waar je ook nog eens snel andere professionals vindt, binnen en buiten de organisatie. Bijzonder aan Embrace is de Kennisconnector. Hiermee kan je kennis en expertise inzichtelijk maken binnen jouw organisatie. Medewerkers kunnen aangeven waar ze goed in zijn en waar ze verstand van hebben. Ook kun je elkaar anoniem refereren. Zo vind je binnen no-time the right (wo)man for the job!

Vraag nu een demo aan en ontdek wat Embrace voor jouw dagelijkse werk kan betekenen.

3 voordelen van Embrace Business

Office365 integratie

Jullie hebben Office365 aangeschaft: een mooi pakket met alle applicaties die je nodig hebt, handig! Of toch niet? Door tal van mogelijkheden zie je door de bomen het bos niet meer. Daarnaast gebruiken medewerkers de software niet of nauwelijks: het is ingewikkeld en niet altijd even gebruiksvriendelijk. Door de integratie van Embrace met Office365 zorg je voor een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke plek voor samenwerken en documentenbeheer.

Je kan via Embrace samenwerken binnen documenten, informatie ophalen uit Sharepoint, bellen met Skype for Business en inloggen via AD en ADFS. Wij zorgen dus voor een gebruiksvriendelijke laag over Office365.

Kennismanagement

Hoe maak je de kennis en expertise in je organisatie inzichtelijk? Hoe zorg je ervoor dat medewerkers elkaar vinden en versterken? Dat je als organisatie de talenten van je medewerkers ontdekt en benut? Door het combineren van alle aanwezige kennis en expertise binnen je organisatie ontstaan er namelijk meer creatieve mogelijkheden.

Embrace zorgt voor sterkere interne communicatie en meer interactie tussen professionals. De Kennisconnector ondersteunt een grondige inventarisatie van kennis binnen de organisatie omdat alle professionals hier eenvoudig een bijdrage aan kunnen leveren. Door de Kennisconnector leren medewerkers elkaar niet alleen beter kennen, ook wordt je organisatie steeds slimmer.

KPI-feature

Omzetdoelstellingen? Inkoopbesparingen? Klanttevredenheidscijfers? Als organisatie kan je binnen iedere afdeling sturen op resultaatmanagement. Wat gaat goed en wat kan beter? Welke doelstellingen moeten we aanscherpen of op inzetten?

Met de KPI-feature van Embrace zie je in één oogopslag de up-to-date resultaten. Binnen diverse teams op het platform kan je verschillende KPI-widgets, zoals wij dat noemen, inzetten. Dus de directie heeft inzicht in de bedrijfsresultaten in hun eigen open of gesloten groep, HR in verloop en verzuim, Marketing in groei klanten, leads en ratio MQL naar SQL, enzovoorts.

15 840

zakenlui werken met Embrace

Het gemiddeld aantal gebruikers per social intranet:

689

Professionals geven Embrace gemiddeld een

7.8

Wat is de meerwaarde van Embrace voor bedrijven?

Frank Rooze
‘Doordat de samenhang van functionaliteiten logischer en eenvoudiger is, vervult Embrace meer behoeften dan de aparte modules in Office365.’

‘Wij beschouwen Embrace als een paraplu oplossing waarin het overgrote deel van de eindgebruikers zijn of haar werk kan doen. Doordat de samenhang van functionaliteiten logischer en eenvoudiger is, vervult Embrace meer behoeften van de eindgebruiker dan de aparte modules in Office365.’ – Frank Rooze, ICT Project Manager bij De Friesland Zorgverzekeraar

Carlijn van Amen
‘Nu is vooral de vorming van een community een belangrijk onderdeel en resultaat.’

‘Wij hebben het intranet voor zowel Europa als Azië geïmplementeerd. Deze regio’s hadden eerder geen contact met elkaar. Nu is er een centrale informatie- en communicatiehub waar alle kennis op één plek te vinden is. In een volgende fase gaan we het intranet als digitale werkplek gebruiken. Nu is vooral de vorming van een community een belangrijk onderdeel en resultaat. We zien dat medewerkers elkaars berichtjes liken en steeds meer op elkaar gaan reageren.’ – Carlijn van Amen, sales en marketing coördinator S5 Agency World

Diederik Hommes
‘Het levert ons echt toegevoegde waarde op’

‘We merken dat deze manier van samenwerking ertoe leidt dat we veel nauwer en transparanter samenwerken met onze klanten. Alle betrokkenen zijn namelijk lid van Embrace en hebben toegang tot alle documentatie. Het levert ons echt toegevoegde waarde op, de manier van werken is gewoon een Unique Selling Point geworden in onze aanpak!’ – Diederik Hommes, directeur organisatieadviesbureau Rijnconsult

Laat je inspireren door andere organisaties

Vraag nu een demo aan

Welke waarde hebben termen als gebruiksvriendelijk, handig, en intuïtief als je het niet kan zien?

Bepaal zelf wat je van Embrace social intranet vindt. Vraag een persoonlijke rondleiding aan met een van onze experts om erachter te komen hoe Embrace jouw organisatie op weg kan helpen.

We plannen graag een demo in voor jou en je bedrijf.