Ontvang een gratis demo
Ontvang een gratis demo

HOE CREËER JE EEN DIGITALE WERKPLEK VOOR DE ZORG?

Het ebook “Een digitale werkplek voor de zorg” helpt je om een oplossing te vinden voor de eilandjescultuur binnen jullie organisatie. Je ontdekt hoe je medewerkers, teams en afdelingen door de hele organisatie heen verbindt en zelfsturing faciliteert. Ook bespreken we hoe je kwaliteitsdocumenten en protocollen gemakkelijk doorzoekbaar en vindbaar maakt. En nog veel meer!

EEN DIGITALE WERKPLEK VOOR DE ZORG
GRATIS E-BOOK MET SOCIAL INTRANET BEST PRACTICES EN KLANTCASES VOOR DE ZORG SECTOR.

Je zoekt een oplossing voor de eilandjescultuur binnen jullie organisatie, een oplossing die medewerkers, teams en afdelingen door de hele organisatie heen verbindt. Een oplossing die zelfsturing faciliteert en die kwaliteitsdocumenten en protocollen gemakkelijk doorzoekbaar en vindbaar maakt. Een plek waar deze kwaliteitsdocumenten makkelijk met kennis te verrijken zijn.

Het e-book Embrace Health vertelt je meer over een social intranet in de zorg via klantcases, gebruikersonderzoeken, achtergrondartikelen en een onderzoekscase.

Een digitale werkplek voor zorgprofessionals

Je bent een professional in de zorg. Je houdt ervan om met mensen in contact te staan. Je haalt plezier uit het helpen van collega’s en cliënten, uit nieuwe kennis vergaren, gewoon om lekker aan het werk te zijn. Maar hoe krijg je dat iedere dag voor elkaar? Door de toenemende administratielast en verouderde communicatiemiddelen, komt je kerntaak onder druk te staan. Je spendeert steeds meer tijd aan het beantwoorden van emails, rapporteren van verslagen en zoeken van de juiste informatie. Juist nu in een tijd waar menselijk contact steeds belangrijker wordt, moet de computer of een ander device een verlenging zijn van dat contact.

Wij bieden een platform waar alle informatie bijeenkomt, waardoor je je weer kan focussen op je werk en waar je ook nog eens andere professionals vindt, binnen en buiten de organisatie. Bijzonder aan Embrace is de kennisgids. Hierin kan je documenten zoals protocollen, werkinstructies, handboeken en rapporten makkelijk vinden, verbeteren, aanvullen en delen. Zo werk je gemakkelijk samen met collega’s en heb je binnen no-time antwoord op je vraag, waar je ook bent.

Vraag nu een demo aan en ontdek wat Embrace voor jouw dagelijkse werk kan betekenen.

3 voordelen van Embrace Health

Kennisgids

Stel je voor: je bent met een cliënt bezig en komt een onverwachte situatie tegen. Je weet dat dit is opgenomen in een protocol, maar hoe vind je wat je zoekt? Je hebt geen laptop en je moet snel handelen.

Binnen Embrace kan je gemakkelijk via je mobiel zoeken binnen themapagina’s. Je vindt snel een antwoord op je vraag doordat documenten doorzoekbaar zijn. Ook zijn veelgestelde vragen gebundeld. Verder kan je zoeken op onderwerp of thema. De informatie is up-to-date, je kan het delen met collega’s en zelf de informatie aanvullen of bijwerken. Met versiebeheer zie je precies wie wat wanneer heeft toegevoegd. Een koppeling met iProva is ook mogelijk. Zo hoef je nooit meer lange documenten na te lezen en kan je direct vinden wat je zoekt.

Zelfsturing

Ook bezig met zelfsturing als primair organisatiemodel? Welke implicaties heeft dat op het werkproces en hoe kan je dat zo goed mogelijk faciliteren?

Met het social intranet van Embrace heb je een tool in handen dat zelfsturing ondersteunt. Doordat je collega’s snel kan vinden op kennis met onze Kennisconnector, vind je de persoon met de juiste expertise. Je kan makkelijk met elkaar in contact treden en samenwerken binnen groepen. Je kan dus ook buiten je team om kennisdelen en samenwerken. Zo werk je afdeling en regio overstijgend. Lees in onze blog over Gezondheidscentrum Asielzoekers hoe dit in praktijk werkt.

In een keer inloggen op al je applicaties

Je kent het wel: je logt in op je computer en voordat je aan het werk kan moet je eerst nog tig keer inloggen voor allerlei andere applicaties. Tijdrovend en niet gewenst. Tegenwoordig zijn er veel oplossingen die ervoor zorgen dat je niet meer dan één keer hoeft in te loggen. Single-Sign-On (SSO) heet dat.

Met SSO is het mogelijk om eenmalig in te loggen met je gegevens voor alle programma’s. Dit betekent dat als je op een pc inlogt met jouw gegevens, je direct toegang hebt tot alle applicaties zoals Embrace social intranet. Wij koppelen onder andere met OKTA, ADFS en AD. Uiteraard zorgen we ervoor dat dit geheel beveiligd kan, zodat je zorgeloos je werk kan verrichten.

66 838

zorgprofessionals werken met Embrace

Het gemiddeld aantal gebruikers per social intranet:

2 089

Zorgprofessionals geven Embrace gemiddeld een

8.3

Wat is de meerwaarde van Embrace voor zorgorganisaties?

Martine Brommer
‘Het intranet is echt een platform waar mensen elkaar ontmoeten’

‘Het intranet is echt een platform waar mensen elkaar ontmoeten. Wij zijn een enorm grote organisatie, zowel qua aantal medewerkers als verspreiding in de regio. Je ziet dat mensen elkaar nu online treffen. Mensen organiseren zich niet alleen op teamniveau, maar ook op thema of op project. Je ziet dat er veel energie in zit!’ – Martine Brommer, communicatieadviseur bij zorgorganisatie Omring

Anita Huberts
‘Makkelijker onderling kennis en successen delen’

‘Medewerkers kunnen makkelijker onderling kennis en successen delen, samenwerken en online zaken regelen. Hierdoor kunnen we efficiënter en makkelijker samenwerken. Deze nieuwe stap in de digitale wereld maakt dat we beter zijn voorbereid op de toekomst en collega’s en dus ook de klant beter kunnen supporten.’ – Anita Huberts, adviseur online communicatie bij Pantein

Kim Peters
‘Het intranet maakt deel uit van het dagelijks werk’

‘De gesprekken die normaal bij de koffiezetautomaat worden gevoerd, worden nu zichtbaar. Het intranet maakt echt deel uit van het dagelijks werk. Zo sturen we geen nieuwsbrieven meer rond maar gaat dat nu via een groep.’ – Kim Peters, hoofd communicatie Ziekenhuisgroep Twente

Laat je inspireren door andere organisaties

Vraag nu een demo aan

Welke waarde hebben termen als gebruiksvriendelijk, handig, en intuïtief als je het niet kan zien?

Bepaal zelf wat je van Embrace social intranet vindt. Vraag een persoonlijke rondleiding aan met een van onze experts om erachter te komen hoe Embrace jouw organisatie op weg kan helpen.

We plannen graag een demo in voor jou en je bedrijf.