Zo werkt Embrace

Aandacht voor jouw intranet, vanaf het eerste moment

Jouw intranet

Het ontwikkelen van je nieuwe intranet doen we samen met jou. We luisteren naar wat je wilt en kijken wat het best bij jouw organisatie past. Onze technische kennis combineren we met een scherp oog voor wat de gebruiker nodig heeft. Op deze manier krijg je een intranet dat écht werkt.

Meer informatie

Een levendige community

Een goed intranet is pas echt waardevol als je het actief gebruikt. Vanaf het eerste moment bouwt Embrace samen met jou aan een betrokken community. Een groep gebruikers die elkaar weet te vinden, elkaar helpt en elkaar slimmer maakt. Zo ga je niet alleen prettiger, maar ook efficiënter samenwerken.

Meer informatie

Kennis delen en vragen stellen

We blijven graag met je in gesprek. In onze online gebruikersgroep komen we met jouw organisatie én andere gebruikers samen. Je kunt hier vragen stellen en kennis uitwisselen, en blijft ondertussen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Heb je specifieke wensen? Dan is dit de plek om ze met ons te delen.

Meer informatie

Support en doorontwikkeling

Je hebt je intranet in gebruik genomen? Perfect! Nog steeds kun je op elk moment bij ons terecht voor antwoorden of ondersteuning. We helpen je graag verder. Ondertussen blijven we de software continu updaten, zodat jij altijd de nieuwste en meest veilige versie gebruikt.

Meer informatie