Een levendige community

Betrokken gebruikers als voorwaarde voor een effectief intranet.

Beter communiceren

Een social intranet is de nieuwe standaard voor je interne communicatie. Informatie, kennis, organisatiedoelen, resultaten: je deelt en bekijkt het makkelijker dan ooit. De cultuur van je organisatie komt op een natuurlijk manier naar voren, terwijl collega’s beter met elkaar gaan samenwerken.

Community management

Elk intranet heeft een aanspreekpunt nodig. Iemand die de zaken overziet en zorgt dat het platform goed wordt gebruikt. Dit is het werkterrein van community managers. Zij zorgen ervoor dat je als organisatie de goede kant op gaat met je intranet. Embrace heeft veel kennis op dit gebied. We geven je graag tips en trainingen!

Benchmark & onderzoek

Doelen meten = weten. Wij helpen je om het succes van jullie online platform te monitoren én we geven inzicht in hoe deze resultaten zich verhouden tot vergelijkbare organisaties. Benchmarking op off- en online factoren voor kennisdelen, verbinden en samenwerken geeft inzicht en aanknopingspunten om jullie intranet te blijven ontwikkelen.

Kennis delen
en vragen stellen

De Embrace-gebruikersgroep: samen naar een nog hoger niveau.

Een gebruikersgroep? Wat is dat?

Onze gebruikersgroep is dé plek om kennis uit te wisselen, vragen te stellen en je wensen te delen. Je treft ons er aan, maar ook onze andere klanten. Je kunt het zien als een online omgeving waar we samen op een laagdrempelige manier jouw intranet nog beter maken.

Deel je wensen

Wat mis je in je intranet, of wat kan er anders? Je hebt ongetwijfeld zelf ideeën en wensen. In de gebruikersgroep kun je ze kwijt. Je kunt ze bespreken met andere intranetbeheerders, maar wij gaan er zelf ook mee aan het werk. Want je intranet is nooit ‘af’, en jouw input is waardevol.

Vraagstukken bespreken en oplossen

Jij weet als geen ander hoe je intranet werkt. Is er een probleem of heb je een vraag? In de gebruikersgroep kun je van gedachten wisselen met andere beheerders. Door kennis te delen los je problemen vaak gemakkelijk op. Kom je er niet uit? Dan staan wij voor je klaar. Embrace blijft altijd toegankelijk, en het contact informeel.