Jouw intranet

In kleine stappen naar een groots eindresultaat
Stap 1:

Kennismaking

Geen project is hetzelfde. Voordat we voor je aan de slag gaan, maken we daarom uitgebreid kennis met je. We luisteren naar wat je wilt, en vertellen hoe wij denken dat het kan. Je krijgt een persoonlijke consultant, bij wie je altijd terecht kunt. Als alles helder is, beginnen we aan de ontwikkeling van je intranet.

Stap 2:

Installatie en implementatie

Bij de technische ontwikkeling houden we contact met je ict-team. Maar we verliezen ook de rest van je organisatie niet uit het oog. Sterker nog: gedurende het hele proces staan zij centraal. Het resultaat is een digitaal platform dat tot in de puntjes klopt. Klaar voor gebruik én voor gebruikers.

Stap 3:

Livegang

Na uitgebreid testen is het zover: je social intranet gaat live! Natuurlijk helpen we je hierbij op weg, zodat je goed uit de startblokken komt. We weten inmiddels precies waar je op moet letten, en hebben talloze goede voorbeelden voor je. Samen met jouw projectgroep zorgen we dat iedereen vol enthousiasme aan boord stapt.

Stap 4:

Gebruik en doorontwikkeling

Een flitsende start is mooi, maar daarna begint het pas écht. Met een goed beheerd intranet kun je als organisatie grote stappen maken. Heb je vragen? Embrace is altijd bereikbaar. We ontwikkelen ook de software verder. Zo maak je steeds optimaal gebruik van het nieuwste en veiligste product.